
Luni, 19 mai, de la ora 20:30, Rapid București întâlnește CFR Cluj pe SUPERBET ARENA Giulesti în runda a 9-a din play-off-ul Superligii. Partida are o miză importantă în clasament, dar mai presus de orice, este un moment istoric pentru suflarea rapidistă: Cristi Săpunaru va evolua pentru ultima oară în tricoul Rapidului, chiar pe gazonul Giuleștiului.
Ajuns simbol al echipei prin devotament, curaj și atașament față de culorile alb-vișinii, căpitanul Cristi Săpunaru încheie un capitol legendar din cariera sa chiar în fața propriilor suporteri. Va fi o seară cu emoții, lacrimi și aplauze, în care întreaga familie rapidistă este chemată să umple tribunele și să-l salute pe liderul care a inspirat o generație.
Biletele s-au pus în vânzare începând cu 14 mai, ora 12:00, fiind disponibile pe platforma online pe Bilete FC Rapid 1923 - CFR CLUJ, dar și la casele de bilete din Giulești – Superbet Arena și Magazinul Rapid din Gara de Nord.
Calendarul vânzării biletelor:
• Astazi, 14 mai, ora 12:00 – Start pentru abonații Play-off 2024-25, deținătorii Cardului de Rapidist și abonații Rapid Plus (valabil timp de 24 de ore).
• Joi, 15 mai, ora 12:00 – Acces general pentru toți suporterii, online și la casele de bilete.
Prețuri bilete:
• Peluza Nord/Sud – 35 lei
• Family Pack – 50 lei (1 adult + 1 copil, disponibile doar fizic la casele de bilete)
• Tribuna a II-a periferic – 55 lei
• Tribuna a II-a central – 65 lei
• Tribuna I periferic – 50 lei
• Tribuna I central – 70 lei
• Tribuna 0 – 80 lei
• VIP Sector 102 – 280 lei
• VIP Sector 103 – 300 lei
• VIP Sector 104 – 250 lei
• VIP Experience – 400 lei (include acces în zona Lounge, cu mâncare și băuturi într-un cadru elegant)
Programul caselor de bilete:
SUPERBET ARENA – Giulești:
• 14 mai: 12:00 – 20:00 (doar pentru abonații eligibili)
• 15 mai: 12:00 – 20:00
• 17 mai: 12:00 – 20:00
• 19 mai: 12:00 – 21:15
Magazin Rapid – Gara de Nord:
• 14 mai: 10:00 – 18:00 (doar pentru abonații eligibili)
• 15 mai: 10:00 – 18:00
• 16 mai: 10:00 – 18:00
• 18 mai: 10:00 – 18:00
Alte articole


