Neill Lennon, noul antrenor al Rapidului
Neill Lennon, noul antrenor al Rapidului
Fotbal
30 mai 2024

Imediat după încheierea sezonului 2023/2024, Rapidul a anunțat o mutare importantă pe banca tehnică, nord-irlandezul Neill Lennon fiind numit antrenor principal.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a semnat un contract valabil două sezoane cu formația giuleșteană și a anunțat încă de la prima conferință de presă că vrea să îi apropie pe suporteri prin obținerea de rezultate bune și foarte bune.

Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri, dar acest lucru vine odată cu obținerea rezultatelor pozitive și cu a face performanța. Este responsabilitatea mea. Știu că sunt suporteri foarte pasionați, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanță, acesta este obiectivul meu principal. Sper să întâlnesc curând suporterii și voi face tot ce este posibil pentru a face performanță cu Rapid”, a declarat Neil pentru fcrapid.ro.

Ca antrenor, Neill Lennon are un palmares impresionant, cu 5 titluri de campion al Scoției, 4 Cupe ale Scoției, o Supercupă a Scoției (toate cu Celtic Glasgow) și o Cupă a Ciprului, cu Omonia Nicosia.

De asemenea, el a primit de trei ori titlul de ”Antrenorul Anului” în Scoția.

Foto: FC Rapid 1923

Alte articole