Rapidul pierde din nou acasă
Rapidul pierde din nou acasă
Fotbal
30 aprilie 2024

Rapidul nu își revine în play-off-ul Superligii și bifează o nouă înfrângere pe teren propriu, a patra din tot atâtea partide disputate pe Superbet Arena. Universitatea Craiova s-a impus în Giulești cu scorul de 2-1 și i-a scos practic pe giuleșteni din lupta pentru cupele europene.

Partida de luni seară a început într-o notă spectaculoasă, cu ocazii la ambele porți, însă cei care au deschis scorul au fost oaspeții. Ivan a pus bine capul la o centrare de-a lui Crețu și a făcut 1-0.

Egalarea a venit târziu, abia în minnutul 77, atunci când Burmaz a prins un șut bun, pe colțul lung al porții oltenilor, fără speranțe pentru portarul Popescu.

Lovitura de teatru a venit din nou pe final de meci, atunci când, după două ocazii rapidiste ratate, Crețu a punctat pentru un 2-1 incredibil.

Rapidul pierde din nou acasă și rămâne fără victorie în play-off, departe de locurile de cupe europene.

ECHIPELE: 

RAPID: Bogdan Ungureanu - Christopher Braun, Cristian Săpunaru, Paul Iacob, Răzvan Onea - Mattias Kait, Răzvan Oaidă, Borisav Burmaz - Funsho Bamgboye, Jayson Papeau, Ermal Krasniqi - Albion Rrahmani.

Antrenor: Bogdan Lobonţ 

UNIVERSITATEA CRAIOVA: Laurenţiu Popescu - Mihai Căpăţână, Gjoko Zajkov, Raul Da Silva, Nicuşor Bancu - Alexandru Creţu, Anzor Mekvabishvili - Ştefan Baiaram, Lyes Houri, Andrei Ivan - Jovan Markovic.

Antrenor: Constantin Gâlcă 

Foto: FC Rapid 1923

Alte articole