RAPID pierde fara drept de apel in fața liderului Superligii!
RAPID pierde fara drept de apel in fața liderului Superligii!
Fotbal
17 septembrie 2024

Pe un stadion arhiplin, umplut până la refuz, Rapid a cedat în fata Universității Cluj cu scorul de 0-2. La începutul meciului s-a înregistrat un moment de reculegere în memoria fostului mare internațional român Gigi Mulțescu, unul dintre simbolurile clubului Dinamo care a plecat dintre noi mult prea devreme, la numai 72 de ani.      

                                                                                                                                                                         Gazdele au început ofensiv partida, sprijinită și de un public fantastic care a împins echipa de la spate. După un început curajos al Rapidului, cu câteva bune situații de poartă, Cluj a început să preia frâiele jocului și să înceapă să controleze ostilitățile. În minutul 30, la prima acțiune mai periculoasă a oaspeților s-a înregistrat și deschiderea scorului. După o recuperare în propria jumătate, clujenii au avut un cotraatac excelent finalizat cu sânge rece de oaspeti. Pereira a rămas singur cu Siegrist și l-a executat cu un șut pe jos, fără speranțe pentru portar.

 

În repriza a doua, în ciuda mai multor schimbări efectuate de antrenor, Cluj a controlat repriza de la un capăt la altul, gazdele dând impresia că nu pot pune mari probleme până la finalul jocului. Clujenii au insistat chiar mai mult pe atac, Brown a fost foarte ușor depășit în careu iar arbitrul Colțescu a dictat lovitura de la 11 metri. Dan Nistor a transformat cu siguranță și soarta partidei a fost pecetuiltă încă din minutul 60.  Schimbările ofensive introduse de Rapid, precum Jambor și Hasani, nu au reușit să schimbe cursul jocului și astfel Rapid înregistrează o a doua înfrângere în cadrul acestui campionat.

 

Următoarea etapă RAPID se va deplasa la Slobozia, iar următorul meci pe teren propriu va fi împotriva Oțelului, sâmbătă, 28 septembrie, ora 21.30, pe stadionul SUPERBET ARENA Giulești. RAPID pierde fara drept de apel in fața liderului Superligii!

 

Hai RAPID!

Alte articole