Sâmbătă, de la 21.30, RAPID se întoarce pe SUPERBET ARENA!
Sâmbătă, de la 21.30, RAPID se întoarce pe SUPERBET ARENA!
Fotbal
25 septembrie 2024

Pe 28 septembrie, FC Rapid București va întâlni Oțelul Galați, una dintre cele două echipe din Superliga neînvinse. Gazdele caută prima victorie acasă în acest sezon, după trei egaluri și o înfrângere pe Giulesti (2-2 cu CFR Cluj, 2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Dinamo Bucuresti și 0-2 cu U Cluj), in timp ce Oțelul Galați vizează consolidarea locului doi din clasament.

Rapid București, cu 9 puncte și locul 12 în campionat, speră ca atmosfera creată de suporterii săi să le aducă primul succes pe teren propriu. Oțelul, pe de altă parte, are 16 puncte și a demonstrat că poate să învingă orice formație din Superliga, obținând în deplasare două victorii, împotriva Botosani cu scorul de 3-2, si contra FCSB cu 2-0.

Istoricul ultimelor întâlniri directe favorizează ușor Rapidul, cu 3 victorii, 2 egaluri și o singură victorie a Oțelului. Partida va fi a 57-a confruntare între cele două echipe, iar suporterii rapidiști sunt așteptați în număr mare pentru a susține echipa și a contribui la obținerea unei a doua victorii consecutive în campionat.

Alte articole