RAPID primește liderul Superligii! Astăzi în Giulești, începând cu ora 21:00
RAPID primește liderul Superligii! Astăzi în Giulești, începând cu ora 21:00
Fotbal
16 septembrie 2024

 

Meciul dintre FC Rapid București și Universitatea Cluj promite să fie unul dintre cele mai interesante dueluri ale începutului de sezon.  Este primul meci ACASĂ pentru antrenorul Marius Șumudica, după 2 meciuri disputate în deplasare la Iași și Craiova. RAPID ia în calcul numai cele 3 puncte puse în joc, necesare pentru a se apropia și mai mult de locurile fruntașe.          
 

                                                                                    Pauza competițională prilejuită de meciurile naționalei României au fost perfectate nu mai puțin de 4 transferuri, și anume Grameni, Tobias Christensen, Clinton N’Jie si Aaron Boupendza, doar primii doi având însă astăzi drept de joc. În rest, antrenorul echipei gazdă nu are probleme de lot și se poate baza pe o echipă redutabilă gata să păstreze toate punctele în Giulești.

De cealalta parte, Universitatea Cluj vine la București cu dorința de a își confirma statutul de lider al clasamentului și de echipă neînvinsă după 8 etape. "Șepcile roșii" vin după mai multe deplasări grele (cu FCSB, UTA și Petrolul), toate încheiate la egalitate.

Echipele probabile

RAPID: Siegrist - Manea, Săpunaru, Pașcanu, Braun - Gojkovic, Hromada, Kait - R. Pop, Burmaz, Petrila.

U Cluj (4-3-1-2): Gertmonas - Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu - O. Popescu, Bic, Rață - Nistor - Thiam, Blănuță   
                                                                                                                                                                               
Meciul se va disputa pe Stadionul SUPERBET ARENA GIULEȘTI, începând cu ora 21.00, pe un teren arhiplin, toate biletele fiind epuizate de câteva zile. Cu siguranță va fi o atmosferă superbă în tribune și un joc spectaculos între două candidate serioase pentru locul din playoff al Superligii.

Vă așteptăm diseară pe stadion pentru a vedea un adevărat derby!

Alte articole